If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На мен онзи ден ми струваше толкова
Изобщо не се замислих за алтернатива, само препцувах кочината....
Друг път ако сменяш такава, да не я пипаш с голи ръце, че е халогенна и може за това да гори!
На мен онзи ден ми струваше толкова
Изобщо не се замислих за алтернатива, само препцувах кочината....
Друг път ако сменяш такава, да не я пипаш с голи ръце, че е халогенна и може за това да гори!
Кви голи ръце ве брат, с бели ръкавици ги сменям през 5-6мес.
Сериозно се замислям за DRL да и слагам...
LED лампа неква не става ли за там ???
Дай инфо за модел и магазин ... Чека свети ли с тях?
Аз ги купих от магазина, който е на разклона на магистрала "Тракия" и Искърско шосе.
Но ги има навсякъде, където продават автоаксесоари. Само трябва да изпилиш едната пъпка. При мен чекът не свети с тях.
Преди месец си взех няква съвсем обикновена габаритна крушка от кауфланд, с тея дето пъпчиците са симетрично разположени, а не едната леко на криво, както са по принцип наще.
Та.. малко със зор влезе, ама все пак влезе без нищо да и пиля и стана перфектно...
Преди месец си взех няква съвсем обикновена габаритна крушка от кауфланд, с тея дето пъпчиците са симетрично разположени, а не едната леко на криво, както са по принцип наще.
Та.. малко със зор влезе, ама все пак влезе без нищо да и пиля и стана перфектно...
Когато не се махне едната пъпка, проблемът е при ваденето на крушката от цокъла. Особено светодиодните са по-крехки и ако се напъват при вадене, може да се потрошат. Но те пък практически са вечни и може никога да не им дойде време да се свалят.
Когато не се махне едната пъпка, проблемът е при ваденето на крушката от цокъла. Особено светодиодните са по-крехки и ако се напъват при вадене, може да се потрошат. Но те пък практически са вечни и може никога да не им дойде време да се свалят.
Ами в интерес на истината, пробвах после да я извадя, точно от такова съображение, щото влезе малко по-трудно.
И тъй де, извади се без никакви поражения, малко по-трудно де, ама си се вади... тва не мисля, че е някакъв проблем.
Та, мисълта ми е, че си стават най-обикновени крушки за 50 стинки
Comment